Avoimet taidetyöpajat 24.7. ja 10.8.

Finlayson Art Arean kesässä on kaikille avoimia taidetyöpajoja. Kaksi pajaa on jo pidetty ja vielä on kaksi jäljellä.

sunnuntaina 24.7. klo 12-18.

Koko päivän non stop -kesäkukkatyöpaja kaikenikäisille. Poikkea valmistamaan kierrätysmateriaaleista kesäkukkia! Kukkien värjäämiseen käytämme laadukkaita Liquitexin värejä. Pajan vetää Aurora Weijo, apulaisena Saija Kalliojärvi.

Keskiviikkona 10.8. klo 16-18 

Elokuun eläin-croquis. Tule piirtämään matalalla kynnyksellä nopeita luonnoksia. Mallina työpajassa oikea eläin! Vetäjinä Pauliina Parjanen ja Laura Kuusa.

Luova kulma on Finlayson Art Arean oma taidepiste. Luova kulma sijaitsee Siperian aukion ja liikekäytävän kulmauksessa. Sisäänkäynti Siperiaan Itäiseltäkadulta. Työpajoihin on vapaa pääsy.

Finlayson Art Arean taidepajojen tarvikkeet sponsoroi Arteljee. Pajojen materiaaleja on saatavilla helposti Finlayson Art Arean pop up kaupasta sekä Arteljeen Tampereen ja Helsingin liikkeistä.

Finlayson Art Arean näyttelyt ovat avoinna 28.8. asti. Avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-18. Suljettu ma. Pääsisäänkäynnit: Väinö Linnan aukio 13 ja Finlaysoninkuja 9.

Opastukset joka ke kello 16 ja la kello 13. Ryhmät varauksesta, 50€/ryhmä: info@finlaysonartarea.fi.

Kaikkiin Finlayson Art Arean näyttelyihin ja oheistapahtumiin on vapaa pääsy. Finlayson Art Arean tuottaa Grafiikanpaja Himmelblau ja mahdollistaa työeläkeyhtiö Varma / Finlaysonin alue.

Lisätietoja:

tapahtumajohtaja Pertti Ketonen 0500 625 564 / pertti.ketonen@himmelblau.fi tai

projektipäällikkö Katja Villemonteix, 050 366 3822 / katja.villemonteix@gmail.com.

Koirakuvat: Karoliina Kukkapelto.

Jaa somessa